6 dagen - 8:00 - 18:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*
Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.


Kunstgras voor Benodigdheden:

Aanbieding!
instrooizand

Instrooizand 25kg

Prijs per m2: 11,50

Gebruik alleen speciaal instrooizand voor je kunstgras. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van het kunstgras dat er ook nog eens mooier uitziet.

Aanbieding!
Kunstgras Borstelmachine

Kunstgras Borstelmachine (60 cm)

Prijs per m2: 295,00

Deze kunstgras borstelmachine is een elektrische en duurzame borstelmachine voor het onderhoud van kunstgras. De krachtige elektrische motor is dicht bij de borstel bevestigd, wat meer stabiliteit geeft en de prestaties bevordert. De borstel van de borstelmachine heeft een breedte van 60 CM en een diameter van 26 CM. De borstelmachine is leverbaar in de […]

Aanbieding!
Kunstgras borstelmachine met opvangbak

Kunstgras borstelmachine met opvangbak

Prijs per m2: 345,00

De borstelmachine is een speciaal ontworpen multifunctionele machine voor het vegen, reinigen en borstelen van kunstgras.

Aanbieding!
Kunstgras Kit

Kunstgras kit (290ml)

Prijs per m2: 14,95

Ideaal product om kleine naden mee te verlijmen. Met één tube kunstgraskit kan u  ± 5 strekkende meter verlijmen.

Aanbieding!
Kunstgras kitspuit

Kunstgras Kitspuit

Prijs per m2: 21,95

De Kitspuit is een onmisbaar hulmiddel voor de professionele kunstgras installateur. De kitspuit is te gebruiken in combinatie met Kunstgras kit (lijmpatroon). De kitspuit is een onmisbaar hulpmiddel bij reparaties aan kunstgras. Bovendien uitermate geschikt voor het verlijmen van meerdere stukken kunstgras. Bekijk alle kunstgras accessoires.

Aanbieding!
kunstgras mes

Kunstgras mes

Prijs per m2: 8,95

Kunstgras mes inclusief 5 mesjes met handige knop voor het wisselen van het mes.

Aanbieding!
Kunstgras mesjes

Kunstgras mesjes (10 stuks)

Prijs per m2: 3,95

Welk mes er ook gebruikt wordt, het dient altijd scherp te zijn.  Deze universele mesjes zijn makkelijk te vervangen. Zorg dat je altijd extra mesjes bij de hand hebt, zodat het mes wat je gebruikt ook altijd scherp en goed is. Bekijk alle kunstgras accessoires.

Aanbieding!
Kunstgras lijm

Kunstgraslijm (500ml)

Prijs per m2: 34,95

Gluecifer kunstgraslijm is een snel uithardende polyurethaanschuimlijm die met een pistool of met een rietje kan worden aangebracht.

Aanbieding!
kunststof kantopsluiting
Aanbieding!
kunststof piket
Aanbieding!
kunstgras lijmband

Lijmband Per m¹

Prijs per m2: 1,50

Zeer sterke en vochtbestendige lijmband (20cm breed) dat specifiek is gemaakt om twee stukken kunstgras met elkaar te verbinden.

Aanbieding!
Drainpanels

Kunststof drainpanels

Prijs per m2: 6,75

Kunststof drainpanels hebben een uniek dambordpatroon dat zorgt voor een optimale lastenspreiding en een stabiel oppervlak. De kunststof drainpanels vormen de basis voor een ecologisch verantwoorde verharding onder het kunstgras.