6 dagen - 8:00 - 17:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Altena met 15 % EXTRA KORTING!
Actiecode: extra15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 31 Mei 2024

Kunstgras op stabilisé

Stabilisé is een zeer geschikte ondergrond voor het plaatsen van kunstgras. Wat is stabilisé precies? Simpelweg is het een veelgebruikte term voor gestabiliseerd zand. Het mengsel van stabilisé bestaat uit zand, cement en water. Per kubieke meter zand wordt er 150 kilo cement toegevoegd. Kunstgras op stabilisé brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Het is waterdoorlatend waardoor er geen regenplassen op het kunstgras blijven staan.
  • Het zorgt voor een verharde, stabiele ondergrond.
  • Het kunstgras is eenvoudig te bevestigen.
  • Je hoeft nooit meer om te kijken naar je ondergrond.

Kunstgras aanleggen op stabilisé

Kunstgras aanleggen op stabilisé is zeer eenvoudig. Zodra de stabilisé gereed is, kan het kunstgras meteen aangelegd worden. Het is wel belangrijk om de ondergrond van tevoren goed schoon te maken: zorg ervoor dat alle vuilresten verwijderd zijn. Stabilisatiedoek is niet nodig bij het aanleggen van kunstgras op stabilisé, omdat de ondergrond van zichzelf al erg stabiel is. 

Er zijn verschillende manier om het kunstgras op stabilisé te bevestigen. Met Kunstgras lijm of Kunstgras kit. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om meubels of plant potten op de hoeken van het kunstgras te plaatsen, zodat deze stabiel blijft liggen. Een andere mogelijkheid is om te werken met grondankers. Let op: het is niet mogelijk om kunstgrashaken te gebruiken, vanwege de harde structuur van stabilisé. Er zijn diverse kunstgras accessoires om je kunstgras goed te kunnen onderhouden en te plaatsen.

Stabilisé onder kunstgras: welke kunstgras heb ik nodig?

Wij hebben verschillende soorten kunstgras die allemaal geschikt zijn met stabilisé als ondergrond. Het verschil tussen deze soorten zitten in de kleur en in de hoogte van het kunstgras. Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende shapes. Wij leveren enkel kunstgras met C-shape, wat aangeeft dat het gras zacht aanvoelt.

Kunstgras kopen?

Wil je kunstgras voor op stabilisé kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres als kunstgras leverancier. Bij kunstgrasdump.nl leveren wij kunstgras van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op een snelle levering met gratis bezorging. Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen.