6 dagen - 8:00 - 17:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Altena met 15 % EXTRA KORTING!
Actiecode: extra15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 31 Mei 2024

Kunstgras op terras en dakterras leggen

Tover je grijze, grauwe terras en dakterras om tot een groene oase met kunstgras. De afgelopen jaren is er een flinke opmars in het aantal terrassen dat belegd wordt met kunstgras. Het fijne aan kunstgras is dat het onderhoudsvrij is en voor een zachte ondergrond op jouw terras zorgt.Ontdek hoe kunstgras je terras een onderhoudsvrije, zachte en levendige uitstraling kan geven.

Kunstgras op terras en dakterras leggen in 5 stappen

Heb je een terras met een betonnen ondergrond, dan kan het kunstgras direct gelegd worden. Zorg er wel voor dat de waterafvoer goed is. Is dit niet het geval, dan kun je gebruik maken van speciale tegels en vlonders die een goede waterafvoer garanderen. Voor het aanleggen van kunstgras op het terras is géén stabilisatiedoek nodig. Wanneer je kunstgras op je dakterras gaat leggen, moet je eerst het aantal m² berekenen. Dit doe je door de lengte en breedte van jouw terras bij elkaar op te tellen.

1. Schoonmaken als Startpunt: Begin met het grondig reinigen van je terrasoppervlak. Een schone start is essentieel.
2. Naadloos Uitrollen: Leg het kunstgras gelijkmatig uit over je terras.
3. Onzichtbare Verbinding: Als je meerdere rollen kunstgras gebruikt, zorg dan voor een vrijwel onzichtbare naad met behulp van zelfklevende lijmband.
4.
Perfect Aanpassen: Snijd het kunstgras netjes langs de randen bij zodat het naadloos op je terras past.
5. Stevige Bevestiging: Maak gebruik van KPU-lijm of plaats zware bloempotten op de hoeken om het kunstgras op zijn plaats te houden.

De geschikte soorten kunstgras om te leggen op een terras en dakterras

Al onze soorten kunstgras zijn geschikt voor op het terras en dakterras. Wij hebben verschillende soorten kunstgras die verschillen in kleur en hoogte. Daarnaast is kunstgras verkrijgbaar in verschillende shapes, maar wij verkopen alleen kunstgras met C-shape, wat ervoor zorgt dat het materiaal zacht aanvoelt:  

Kunstgras leggen op terras en dakterras met Kunstgrasdump.nl

Met ons eenvoudige stappenplan en hoogwaardig kunstgras kan je moeiteloos een prachtige ruimte creëren op je terras en dakterras door kunstgras aan de te leggen waar je kunt ontspannen en genieten. Wij als kunstgras groothandel leveren kunstgras van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op een snelle levering met gratis bezorging. Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op.