6 dagen - 8:00 - 17:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Altena met 15 % EXTRA KORTING!
Actiecode: extra15
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig t/m 31 Mei 2024

Kan kunstgras goed tegen de zon?

Wanneer je overweegt kunstgras in je tuin aan te leggen, is het belangrijk om te weten hoe dit materiaal reageert op zonlicht. Veel mensen vragen zich af: wordt kunstgras heet in de zon en verkleurt kunstgras in de zon? Hier gaan we dieper in op deze vragen en bieden we nuttige informatie om je te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Verkleurt kunstgras in de zon?

Een van de grootste voordelen van ons kunstgras is de UV-bestendigheid. Dit betekent dat het risico op verkleuring minimaal is bij blootstelling aan direct zonlicht. Bij ons is het kunstgras UV-bestendig en zal je dus jarenlang genieten van de levendige groene kleur.

Wordt kunstgras heet in de zon?

Kunstgras kan net als natuurlijke grasvelden warmer worden bij directe blootstelling aan zonlicht. Het is belangrijk om te weten dat, hoewel kunstgras warmer kan worden in de zon, het zelden een punt bereikt waarop het niet meer aangenaam is voor recreatief gebruik. Voor optimaal comfort op de warmste dagen, kun je overwegen het kunstgras licht te besproeien met water om het oppervlak af te koelen.

Hoe beïnvloedt zonlicht de duurzaamheid van kunstgras?

Goed kunstgras heeft weinig onderhoud nodig en is bestand tegen zonlicht. Wij bieden 10 jaar UV-garantie op het gehele assortiment. Je kan er daarom vanuit gaan dat zonlicht de duurzaamheid van kunstgras weinig beïnvloedt. Dit maakt het een ideale keuze voor tuinen, speelgebieden, sportvelden en meer. Met minimale inspanning kun je dus een prachtige en duurzame groene omgeving creëren, jaar na jaar.