6 dagen - 8:00 - 17:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Trier 2 meter breed met 10 % EXTRA KORTING!
Actiecode: trier10
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig tot 21 Juni 2024

Kunstgras op balkon leggen

Wil je een gezellige tuinsfeer creëren op je balkon? Ontdek hoe je met kunstgras een prachtige groene oase kunt maken, zelfs in het hart van de stad. Ontsnap aan de drukte en geniet van een rustieke uitstraling met ons eenvoudige stappenplan voor het leggen van kunstgras op je balkon. Het fijne aan kunstgras is dat het onderhoudsvrij is, en voor een zachte ondergrond op jouw balkon zorgt.

Kunstgras op balkon leggen in 5 stappen

Voor het aanleggen van kunstgras op het balkon is géén stabilisatiedoek nodig. Het belangrijkste is dat regenwater goed kan worden afgevoerd, maar over het algemeen is hier al rekening mee gehouden tijdens de bouw. Om deze reden kan kunstgras daarom gewoon op het beton gelegd worden. Wanneer je kunstgras op het balkon wilt leggen, moet je eerst berekenen hoeveel m² je nodig hebt. Dit doe je door de lengte en breedte van jouw balkon bij elkaar op te tellen.

1. Schoonvegen: Begin met het volledig schoonvegen van je balkon, zodat er geen vuil achterblijft.
2. Uitrollen: Rol het kunstgras gelijkmatig uit over je balkonoppervlak.
3. Naadloze Verbinding: Bij het gebruik van meerdere kunstgrasrollen, zorg voor een bijna onzichtbare naad door ze stevig vast te plakken met zelfklevende lijmband.
4. Netjes Snijden: Snijd het kunstgras langs de randen recht af voor een perfecte pasvorm.
5. Stabiliteit Garanderen: Bevestig het kunstgras aan de ondergrond met kit. Als je meubels op het balkon plaatst, zal dit al voor de nodige stabiliteit zorgen.

De geschikte soorten kunstgras om te leggen op een balkon

Wij hebben verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn voor op het balkon. Het verschil zit zowel in de kleur, als in de hoogte van het kunstgras. Daarnaast is kunstgras verkrijgbaar in verschillende shapes. Wij leveren alleen kunstgras met C-shape, wat aangeeft dat het materiaal zacht aanvoelt:  

Kunstgras leggen op balkon met Kunstgrasdump.nl

Met ons eenvoudige stappenplan en hoogwaardig kunstgras kan je moeiteloos een prachtige ruimte creëren op je balkon door kunstgras aan de te leggen waar je kunt ontspannen en genieten. Wij als kunstgras groothandel leveren kunstgras van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op een snelle levering met gratis bezorging. Bekijk onze pagina met kunstgras aanbiedingen om de beste deal te vinden. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op.