6 dagen - 8:00 - 17:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

>>>Mega Korting<<<
Kunstgras Trier 2 meter breed met 10 % EXTRA KORTING!
Actiecode: trier10
De actiecode kun je inwisselen in je winkelwagen.
Actie is geldig tot 21 Juni 2024

Is kunstgras geschikt voor kinderen?

Ben je op zoek naar een ondergrond voor in de tuin waar kinderen lekker op kunnen spelen? Dan zit je met kunstgras helemaal goed. Kunstgras is een van de meest kindvriendelijke ondergronden, het is namelijk zacht, slijtvast en hygiënisch. Vallen, kruipen, liggen… Dit is allemaal een stuk pijnlozer wanneer kinderen spelen op kunstgras.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen lekker kunnen spelen en daarom zijn al onze soorten kunstgras geschikt voor kinderen. Ons kunstgras is voorzien van een C-shape, wat betekent dat het gras zacht aanvoelt en zijn ze zeer geschikt om op te spelen.

Kunstgras is een zachte en veilige ondergrond voor kinderen

De belangrijkste eis van een speelplaats of speelruimte voor kinderen, is dat deze veilig is. Kinderen moeten lekker kunnen rondrennen, klimmen en rollen, zonder zich te bezeren. Nu kan een val natuurlijk nooit geheel voorkomen worden, maar met kunstgras zorg je er wel voor dat ze zich minder bezeren omdat een eventuele val beter opgevangen wordt door de valdemping. voor kunstgras. Op deze manier kan er met een gerust hart gespeeld worden.

Bijkomende voordelen

Een bijkomend voordeel van kindvriendelijk kunstgras, is dat het altijd bespeelbaar is. Daar waar normaal gras na een regenbui een grote modderige bende wordt, is dit bij kunstgras niet het geval. Het is dus erg leuk voor de kinderen dat ze altijd buiten kunnen spelen, maar daarnaast is het ook fijn als ouder dat ze niet vies en modderig het huis binnenkomen.

Een ander voordeel is dat kunstgras onderhoudsarm is. Na urenlang spelen, voetballen en ravotten, ligt het gazon er nog steeds even strak bij. Het gras hoeft nooit gemaaid te worden en daarnaast zullen er nooit kale plekken ontstaan. Hoe fijn is dat? Ook kan kunstgras niet bevriezen, wanneer de temperatuur onder het vriespunt daalt. Dit maakt kunstgras de ideale ondergrond voor in de tuin.

Kindvriendelijk kunstgras

Wil jij kindvriendelijk kunstgras kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij kunstgrasdump.nl leveren wij kunstgras van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op een snelle levering met gratis bezorging. Heb je nog vragen over kunstgras en kinderen? Neem gerust contact met ons op.