6 dagen - 8 tot 20uur
Goedkoper kan niet
Alléén A-Kwaliteit
Direct leverbaar
Gratis bezorgd*

>>> PROFITEER DEZE MAAND VAN ONZE EXTRA SCHERPE PRIJZEN <<<

Assortiment en voorraad

Zijn alle prijzen aangegeven inclusief BTW?

Ja, alle prijzen vermeld op onze website zijn altijd inclusief 21% BTW mits anders aangegeven.

Leveren jullie alles direct uit voorraad?

Omdat wij groot inkopen kunnen wij de laagste prijzen bieden. We leveren daarom ook alles direct uit eigen voorraad.

Bestelling

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betalen doe je veilig en snel met iDeal.

iDeal

Doe je aan internetbankeren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS, Knab, RegioBank, Friesland Bank, ASN Bank, van Lanschot of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

• Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
• Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
• Betalen met iDEAL is bij vandelockant.nl altijd volledig gratis.

Pinnen bij levering

Je betaald bij aflevering. Het bedrag kunt je makkelijk en veilig pinnen bij de chauffeur. Hij heeft hiervoor een mobiel pinapparaat bij zich.

In de meeste gevallen heeft een bankpas een pin daglimiet van €2500,-. Informeer voor een tijdelijke verhoging van dit limiet bij je bank.

Wanneer je gebruik wil maken van deze service is er een meerprijs van toepassing – deze wordt getoond wanneer je de bestelling gaat afronden.

Bancontact

Betaal eenvoudig en snel met Bancontact.

Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1 – Kunstgras kiezen
Stap 2 – Winkelmandje
Stap 3 – Afronden

Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht

Download hier het modelformulier voor herroeping

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn: kunstgras, geotextiel onderdoek en mollendoek. Deze goederen worden volgens specificaties op maat gemaakt.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft mede gedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jou rekening. Kunstgras kan in de regel niet verzonden worden via PostNL of DHL, hiervoor moet een gespecialiseerde vervoerder worden ingeschakeld. Indicatie transportkosten: tussen €35,00 en €100,00 per zending.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Garantie

Garantie op kunstgras en benodigdheden

De wettelijk bepaalde garanties zijn op alle producten toepassing (kunstgras en benodigdheden). Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voor het kunstgras hanteren wij een uitgebreide garantie. Deze garantie bestaat uit 2 onderdelen: Materiaal (fabricage en slijtage) en UV-bestendigheid.

Op restanten leveren wij geen garantie.

Materiaal (fabricage en slijtage)

Wij garanderen dat het kunstgras na levering, voor aangegeven periode, geen abnormale slijtageverschijnselen vertoond. Uitgesloten van garantie is schade en gebreken die gevolg zijn van:

  • vandalisme, brand, chemische reacties en (natuur)rampen;
  • oneigenlijk gebruik van het kunstgras, waaronder gebruik voor andere doeleinden dan waarvoor het is aangelegd;
  • gebruik van onjuiste of ondeugdelijke attributen en/of onjuiste of ondeugdelijke sportschoenen (geen vlakke zolen);
  • gebruik van het veld of een deel van het veld dat de maximaal gegarandeerde gebruiksduur van 1000 uur per jaar overschrijdt;
  • verkeerd of onvoldoende onderhoud door de eigenaar;
  • omstandigheden welke zijn toe te rekenen aan de opdrachtgever dan wel personen waarvoor deze aansprakelijk is;
  • instabiele ondergrond
  • hoge temperatuur schommelingen (met krimpen als gevolg)

UV-bestendigheid

Wij garanderen dat het kunstgras na levering, voor aangegeven periode, bestendig is tegen weersinvloeden zoals UV-straling (zon), vocht, rot en schimmel.

Klachten

We doen ons uiterste best om een tevreden klant te hebben. Maar helaas slaan wij ook wel eens de plank mis. Dit is absoluut niet de bedoeling en daarom proberen wij dit zo snel en goed mogelijk voor je op te lossen.
Heb je een klacht neem dan direct contact met ons op. Doe dit via een e-mail of contactformulier. Wij reageren inhoudelijk, uiterlijk 14 dagen nadat wij de klacht hebben ontvangen en gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Verzending en bezorging

Wat is de levertijd?

Wij leveren direct uit voorraad, bezorgtijden zijn daardoor kort – maar houd rekening met een doorlooptijd van 1 tot 8 werkdagen. Bezorging gebeurt in overleg met de klant. In de maanden april tm juli is het erg druk en kan het voorkomen dat bestellingen later geleverd worden ivm capaciteit van onze vervoerder. Graag begrip hiervoor.

Gratis bezorgen

Bestellingen van €350,00 (incl. BTW) of meer worden gratis binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €350,00 (incl. BTW) wordt €25,00 in rekening gebracht. Wanneer er alleen benodigdheden besteld worden dan zijn de verzendkosten €12,50.

Voor België hanteren we een vast tarief van €25,00 per bezorging.

Hoe wordt de bestelling bezorgd?

Het kunstgras wordt door ons zelf bezorgd of wij schakelen een gespecialiseerde transporteur in. Dit is afhankelijk van de locatie en onze planning. Je wordt telefonisch of e-mail op de hoogte gebracht over de levering. Wij leveren in geheel Nederland en België.

Kunstgras leggen en onderhoud

Kunnen we het kunstgras ook door jullie laten leggen?

Nee, wij hebben géén kunstgras legservice. Het is de bedoeling dat je het kunstgras zelf legt. Hier vind je de leginstructies: Kunstgras leggen

Op welke ondergrond kan ik kunstgras leggen?
Hoe moet ik kunstgras leggen?
Hoe onderhoud ik het kunstgras?

Veiligheid en privacy

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kun je hier online bekijken en downloaden.

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring kun je hier online bekijken en downloaden.

Contact

Waar zijn jullie gevestigd?

Kunstgrasdump.nl
Burg. Thijssenstraat 7
5437 AV Beers
Telefoon: 0485-330477

Bovenstaande adres is tevens het postadres.

KvK: 172171490000
BTW-nummer: 043031018B03
BTW-ID: NL001165399B92
Rekeningnummer: NL54RABO0136288448

Kunstgrasdump.nl is onderdeel van Van de Lockant Kunstgras

Hoe kan ik jullie bereiken?

Klik hier voor onze uitgebreide contactpagina.