6 dagen - 8:00 - 18:00
Gegarandeerd de laagste prijs
Topkwaliteit kunstgras
Direct leverbaar
Gratis levering*

Kunstgras Cuijk

Op zoek naar kunstgras in Cuijk (Cuijk, Noord Brabant) of omgeving? Wij voeren een groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Voor elk budget bieden wij de mooiste kwaliteiten. Alleen bij Van de Lockant Kunstgras.

Vraag nu gratis een kunstgras stalenpakket aan

Ontvang drie stalen naar keuze. Snel en eenvoudig. Vraag ze nu aan!

Op zoek naar een mooie oplossing voor de tuin, maar weinig zin in veel onderhoud? Dan is kunstgras een uitstekende optie. Kunstgras biedt precies de juiste combinatie: de prachtige uitstraling van natuur en het zorgeloze, onderhoudsvrije karakter van kunstmateriaal. Want wat je misschien nog niet wist: het moderne kunstgras kan er tegenwoordig uitzien als echt gras!

Geïnteresseerd?  Wij sturen je geheel vrijblijvend een stalenpakket toe. Kies 3 stalen en vul je adres in en we sturen het pakketje direct naar je toe.

Kunstgras stalen aanvragen

Kunstgras leggen in 8 simpele stappen

Ben jij (of je buurman) een beetje handig? Leg het kunstgras zelf aan de hand van 8 eenvoudige stappen.

1. Ondergrond

Instructie kunstgras

De ondergrond is het belangrijkst. Deze is stabiel en voert water goed af. Verwijder de oude grasmat. Breng een laag van 4 tot 8cm brekerzand aan. Tril deze goed aan.

2. Egaliseren

Instructie kunstgras

Egaliseer de ondergrond met een balk en waterpas. Zorg ervoor dat de bovenkant van het zandbed ongeveer 1 à 2cm onder het maaioppervlak ligt.

3. Stabilisatiedoek

Instructie kunstgras

Rol het stabilisatiedoek uit over het zandbed. Snij het op maat. Zorg ervoor dat het goed aansluit aan de randen. Overlap het doek 5 tot 10cm als je meer stukken nodig hebt.

4. Uitrollen

Instructie kunstgras

Rol het kunstgras uit. Houd rekening met de legrichting. Het kunstgras ligt het mooist wanneer je tegen de spriet-richting in kijkt. Houd 2 à 3cm over aan het eind. Zo heb je meer “speelruimte” om te corrigeren. De randen snij je later weg.

5. Snijden

Instructie kunstgras

Snij het kunstgras op maat met een scherp mes. Snij eerst de overtollige zwarte rand eraf. Leg je twee delen aan elkaar? Leg dan het gras niet strak tegen elkaar aan. Snij het kunstgras zo dat de afstand tussen de stikbanen gelijk blijft.

6. Lijmen

kunstgras snijden

Klap het kunstgras ongeveer 30cm terug. Rol de zelfklevende band met - de lijmkant boven - uit in het midden van de twee delen. Verwijder de laag van de tape en klap het kunstgras terug. Open nu voorzichtig, deel voor deel, het kunstgras en druk het stevig aan. Voorkom dat grassprietjes worden meegelijmd.

7. Bevestigen

Instructie kunstgras

Zet het kunstgras aan de randen vast met de bevestigingshaken. Plaats de haak zonder dat je de grassprietjes verdrukt. Zo breng je de haken onzichtbaar aan.

8. Opborstelen

Opborstelen kunstgras

Borstel het kunstgras op met een harde bezem. Doe dit tegen de legrichting in. Wordt het kunstgras intensief gebruikt? Strooi het dan in met vulzand en borstel daarna het gras op.

De groothandel in kunstgras voor hovenier, stratenmaker en klusbedrijf omgeving Cuijk

Kunstgras totaalleverancier voor Cuijk en omgeving

Al sinds 2006 is Van de Lockant Kunstgras één van de toonaangevende kunstgras specialisten van Nederland. Jarenlang verkopen en leggen wij kunstgras aan particulieren en bedrijven.

Wij leveren direct uit voorraad en je kunt op goede service rekenen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de wensen van jouw klanten zijn. Als totaalleverancier maken wij het je graag gemakkelijk.

Naast een indrukwekkend assortiment kunstgras kun je ook bij ons terecht voor alle benodigdheden om het gras te leggen, zoals geotextiel onderdoek, grastape, bevestigingshaken en vulzand. De kunstgras groothandel voor hovenier, stratenmaker, tuincentrum en klusbedrijf!

Neem ook Tommygrass kunstgras op in je assortiment. Vraag nu geheel vrijblijvend het informatiepakket met stalen  en prijslijst aan. Wij sturen je een het pakket zo spoedig mogelijk toe.

Dealer informatiepakket aanvragen

Voordelen van kunstgras

Kunstgras kent vele voordelen, hieronder enkele voorbeelden op een rijtje:

Nooit meer maaien

Grasmaaien en kantjes knippen is verleden tijd. De grasmaaier mag op marktplaats of naar de rommelmarkt.

Nooit meer verticuteren

Intensief onderhoud is niet meer nodig. Kunstgras is zeer onderhoudsarm.

Nooit meer zand in het zwembad

Geen modderpoelen meer rondom het zwembad en ook het water blijft lekker lang schoon.

Voordelen van kunstgras

Geen groene vlekken in je kleren

Vallen, kruipen en glijden op het kunstgras zonder groene vlekken in je broek. Dat scheelt weer een wasbeurt.

Geen gele en dorre plekken

Het kunstgras is UV bestendig en verkleurt niet. Zo heb je altijd een mooi groen gazon.

Minder hooikoortsklachten

Dankzij ons kunstgras heb je minder last van pollen of andere hooikoortsklachten.

Waar leveren wij kunstgras?

We leveren niet alleen in Cuijk. We leveren ons kunstgras door heel Nederland en België. Nadat je de bestelling geplaatst hebt leveren wij het kunstgras binnen enkele dagen. Natuurlijk kun je het ook zelf komen ophalen in onze winkel.